για &

Χάρτης & τοποθεσία

Βολική τοποθεσία στην καρδιά της Αθήνας

Το Ξενοδοχείο Ευριπίδης βρίσκεται στη γειτονιά του Ψυρρή, πέντε λεπτά περπάτημα από το σταθμό « Μοναστηράκι « του Μετρό, από όπου μπορείτε να ταξιδέψετε κατευθείαν από και προς το διεθνές αεροδρόμιο με τη γραμμή 3 (μπλε γραμμή) και το λιμάνι του Πειραιά με τη γραμμή 1 (πράσινη γραμμή ).
Πανοραμική θέα της Αθήνας

Από το Διεθνές Αεροδρόμιο

- Με μετρό: Παίρνετε τη γραμμή 3 (μπλε γραμμή) του μετρό και κατεβαίνετε στο σταθμό Μοναστηρακίου. Ο σταθμός Μοναστηρακίου απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο. (δες στο χάρτη)
Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ το άτομο, και το ταξίδι διαρκεί περίπου 40 λεπτά. Το μετρό λειτουργεί μέχρι τα μεσάνυχτα. (Ωράριο)

- Με λεωφορείο: Παίρνετε το Λεωφορείο Χ-95 μέχρι το Σύνταγμα και περπατάτε 20 λεπτά ή παίρνετε το μετρό μέχρι τον επόμενο σταθμό του Μοναστηρακίου. (δες στο χάρτη).Το εισιτήριο του λεωφορείου κοστίζει 6 ευρώ και η διαδρομή διαρκεί περίπου μια ώρα.

- Με ταξί: Υπάρχουν πολλά ταξί στο διεθνές αεροδρόμιο. Το ταξί κοστίζει περίπου 40 ευρώ (ανάλογα με τα ημερήσια ή νυκτερινά τέλη), και η μεταφορά διαρκεί περίπου 30 λεπτά.

Από το λιμάνι του Πειραιά

- Με μετρό: Παίρνετε τη γραμμή 1 του μετρό ( πράσινη γραμμή ) και κατεβαίνετε στο σταθμό του Θησείου ή του Μοναστηρακίου, οι οποίοι απέχουν το ίδιο από το ξενοδοχείο (δες χάρτη)
Το εισιτήριο κοστίζει 1,40 ευρώ και η διαδρομή διαρκεί περίπου 25 λεπτά.

- Με ταξί: Το ταξί κοστίζει περίπου 20 ευρώ και η διαδρομή διαρκεί περίπου 20 λεπτά ανάλογα με την κυκλοφορία.
ESPA