για &

Πρωινό / Μπαρ / Ταράτσα

Αίθουσα πρωινού - Evripides Hotel

Αίθουσα πρωινού

Η αίθουσα πρωινού βρίσκεται στον 7ο όροφο και το πρωινό σερβίρεται καθημερινά από τις 07.00 μέχρι τις 10.15. Το πρωινό μας αποτελείται από καφέ, χυμούς, γάλα, ψωμί, βούτυρο, μέλι, μαρμελάδα, τυρί, μπέικον, σαλάμι, αυγά, κρουασάν, αποξηραμένα φρούτα κι επίσης μερικά τυπικά ελληνικά προϊόντα, όπως γιαούρτι, ελιές, ντομάτες, τυρί φέτα και φρέσκα φρούτα εποχής, τα οποία αγοράζουμε καθημερινά από την Κεντρική Αγορά της Αθήνας, μερικά στενά πιο πάνω από εμάς. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα δυναμωτικό πρωινό, ενώ συγχρόνως απολαμβάνετε τη λάμψη της ανατολής πίσω από την Ακρόπολη.
Μπαρ - Evripides Hotel

Μπαρ

Στον ίδιο όροφο (7ο) το μπαρ ανοίγει τις πόρτες του στις 18:00, κι εκεί μπορείτε να αναπαυτείτε μετά από μια μακριά μέρα επίσκεψης της Αθήνας. Δοκιμάστε τα γνωστά ελληνικά ποτά Ούζο ή Ρακή με ένα μεζεδάκι ή σιγοπιείτε μια τοπική ελληνική μπίρα, ενώ απολαμβάνετε την εκπληκτική θέα της Ακρόπολης και ολόκληρης της Αθήνας.
Roof Top - Evripides Hotel

Roof Top

Και υπάρχουν κι άλλα. Στην ταράτσα μπορείτε να χαλαρώσετε στις πολυθρόνες, να κάνετε ηλιοθεραπεία την ημέρα ή να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα το απόγευμα. Ανοικτά από τις 10.00 μέχρι τα μεσάνυχτα.
ESPA