για &

Ξενοδοχείο Ευριπίδης Αθήνα

Εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας - Evripides Hotel

Εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας

Το Ξενοδοχείο Ευριπίδης βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην Ακρόπολη και γι’αυτό είναι το κατάλληλο μέρος, αν θέλεις να επισκεφτείς την πόλη. Σε μια βολική τοποθεσία, δυο βήματα από όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, από την Πλάκα, την πιο γραφική γειτονιά της Αθήνας, είναι το κέντρο πολλών αξιοθέατων όπως μουσεία και αίθουσες εκθέσεων.
Επίσης υπάρχει κοντά σταθμός του Μετρό, που εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση για όσους έρχονται από το διεθνές αεροδρόμιο ή από το λιμάνι του Πειραιά και γενικά για όσους θέλουν να εξερευνήσουν όλη την πόλη.

Χάρτης & τοποθεσία

 

 

Το Ξενοδοχείο Ευριπίδης προσφέρει άνεση και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με το φιλικό και πρόθυμο προσωπικό. Τα δωμάτια είναι λειτουργικά και αναπαυτικά, διακοσμημένα ζεστά με παραδοσιακά στοιχεία και δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για μια ευχάριστη διαμονή στην Αθήνα.

Παροχές & υπηρεσίες

 

 

Και μην ξεχάσετε το ρουφ γκαρντεν στον 7o όροφο, που αντικρίζει την Ακρόπολη και προσφέρει μια πανοραμική θέα της Αθήνας. Εκεί σερβίρεται το πρωινό σας και εκεί μπορείς να απολαύσεις ένα ποτό το απόγευμα.
Roof-Top

Acropolis view room
Acropolis view room1
Rooftop
Rooftop2
Πρωινό
Πρωινό3
Ταράτσα
Ταράτσα4

Διαμονή στην Αθήνα

Άνετα & μοντέρνα δωμάτια
2 άτομα     1 διπλό κρεβάτι ή 2 μονά κρεβάτια
Διαμονή
2 άτομα    1 διπλό κρεβάτι ή 2 μονά κρεβάτια
Διαμονή
ESPA